Kappor, jackor och kavajer för alla årstider

Vi kan kappor. Med över 50 års branscherfarenhet så vågar vi påstå att vi är specialister. Vi säljer det mesta och bästa från ett 20-tal ledande designers från Skandinavien, Tyskland och Italien. Kappor, jackor och kavajer för vårt nordliga och skiftande klimat.

Modet följer årstiden och vårt klimat. Logiskt erbjuder därför butiken i huvudsak det som är aktuellt "just nu" men med eget lager i fastigheten så finns det alltid möjlighet att ta fram en kappa, kavaj eller jacka som kanske är lite fel för årstiden. Våga fråga.

Under årets varmare månader, då kappan och jackan kanske inte används lika flitigt, så utökar vi butikens sortiment med sommarfina klänningar och kjolar.

De flesta kollektioner finns i storlek 36 - 48. Ett begränsat urval finns även i storlek 34 samt 50 - 56. Har vi inte just din storlek på lager så går det oftast att beställa hem. Våga fråga en gång till.

 

Vi har också jättebra kontakter inom skrädderi och till en liten merkostnad ombesörjer vi personliga anpassningar och justeringar om så önskas.